Wilt u graag een medische pedicure Oss aan huis, omdat u bijvoorbeeld niet meer zo mobiel bent? Dat kan gemakkelijk bij https://www.medischvoetzorg.nl/medisch-pedicure-oss. Zo zult u goede hulp krijgen bij u thuis in uw vertrouwde omgeving, in plaats van in een salon. Wij zullen u helpen met het verzorgen van uw voeten, en we geven niet alleen een pedicure maar veel meer. Zo zullen wij  bijvoorbeeld ook checken voor afwijkingen, en andere gevaarsignalen. Wanneer dit het geval is zult u op tijd doorverwezen worden naar de juiste hulpmiddelen of oplossingen. Wij van https://www.medischvoetzorg.nl/medisch-pedicure-oss zijn niet alleen gespecialiseerd in het behandelen van risicovoeten, maar ook gespecialiseerd in cosmetische behandelingen. Zo kunt u gerust vragen wat alle mogelijkheden zijn. 

 

Hulp bij het verzorgen van voeten

Knipt u uw regelmatig uw eigen nagels? Goed bezig! Maar wanneer u de hoekjes van de nagels te kort knipt, kan hierdoor een ingegroeide teennagel ontstaan. Dit is natuurlijk niet fijn, en moet zo veel mogelijk voorkomen worden. Wanneer dit toch gebeurt, kunnen wij van https://www.medischvoetzorg.nl/medisch-pedicure-oss u natuurlijk goed te hulp staan. Dit doen wij door goed gebruik te maken van de nagelbeugel techniek. Hierbij zal een dun draadje in de vorm van een beugel over uw teennagel worden geplaatst. Dit zorgt ervoor dat de zijkant van uw nagel loskomt uit de nagelwal. Door dit toe te passen voorkomen we dat de nagel weer in kan groeien. Naast dat het makkelijk is, is het ook volledig pijnloos te doen. Wilt u hulp met het voorkomen hiervan? Neem dan contact met ons op. 

 

Vragen en contact

Heeft u na het lezen van dit verhaal nog vragen over het verzorgen van voeten, of wilt u graag met ons in contact komen? Dat kan gemakkelijk via de contactpagina van onze website. Zo hoeft u alleen het formulier in te vullen, en hier uw e mail en het bericht in te vullen. Ook is het mogelijk om telefonisch met ons in contact te komen. Wij zullen professioneel op al uw vragen beantwoorden, en zo de beste hulp te kunnen bieden. Ook kunnen wij op locatie een afspraak plannen. Dit is handig voor een kennismaking, of zo alle vragen en voorstellen te kunnen bespreken. Wij van https://www.medischvoetzorg.nl/medisch-pedicure-oss hopen dat u contact met ons zult opnemen voor het maken van een zakelijke afspraak. Wij horen nog graag van u!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *