Met een car wrap je auto van een nieuwe design voorzien

car wrap

Wist je dat je jouw auto met een car wrap gemakkelijk van een nieuwe design kan voorzien. Dit is mogelijk voor vrijwel iedere auto. Dus ook jouw merk of model kan een luxe car wrap krijgen. De mogelijkheden zijn eindeloos maar het is wel verstandig van tevoren over het design na te denken. Je wilt misschien ook de velgen laten spuiten, remklauwen in een andere kleur of kiezen voor een window tinting. Zo wordt je auto voorzien van een echt strak design in plaats van alleen een wrap op je auto.

Combineer wrappen en window tinting

Juist de combinatie van wrappen en de ramen van de auto tinten geeft een super strak resultaat. Zo is een mat zwarte auto die voorzien is van een zilverkleurige tinting geen gezicht, maar doe je dit met een meer smoke kleur tinting dan krijg je juist dat effect wat je zoekt. Het is verstandig eerst resultaten van een car wrap bedrijf te bekijken voor je zomaar akkoord gaat.

Paint shop voor het complete plaatje

Om de nieuwe look van jouw auto compleet te maken is een paint job onmisbaar. In de paint shop kan je de verschillende onderdelen van jouw auto een nieuwe look geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nieuwe kleur voor de velgen, remklauwen of het logo. Voor een passend resultaat met wrappen en window tinting kan je altijd om advies vragen bij jouw wrapper. Zo weet je zeker dat de kleuren perfect bij elkaar zullen passen en jouw auto er tip-top uit zal zien als je de weg op gaat.

Jouw droomauto met car customizing

Heb jij ook al sinds dat je jong bent een auto die steeds terugkeert in jouw dromen? Met car customizing kan je die auto realiseren. Van nieuwe uitlaat tot compleet nieuwe look; alles is mogelijk. Vooral in combinatie met een custom design uit de design studio zal het resultaat zijn zoals je al die jaren al in gedachten had.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *