Zeeuwse bieren van Zeeuwse kwaliteit

Iedereen kent het wel. Je wilt gaan genieten van een lekker stukje vlees, maar je hebt geen idee wat voor biertje erbij moet. Of je wilt een cadeau geven aan iemand maar je weet niet wat. Zeeuwse bieren zijn altijd een goede oplossing. Een lekker borrelpakket of gewoon een speciaal biertje voor bij de film of bij het eten is altijd een goede oplossing. Een zeeuws biertje is gemaakt met zeeuwse kwaliteit en liefde. Op de website kun je zien wat voor soort bieren ze hebben zoals: de Barbier, Dutch Bargain, Emelisse, Scheldebrouwerij en Zeeuws biergenot. 

Nog veel meer dan alleen bier

Op de website hebben ze nog veel meer dan alleen bier te koop. Ze hebben ook allerlei authentieke zeeuwse lekkernijen zoals een bolus en kletskoppen. Deze zijn ook allemaal gemaakt in Zeeland. Ook als je een verjaardag hebt van iemand en je weet niet wat je moet halen voor diegene kun je kiezen voor een mooi pakket om te kopen. Zo kun je ze laten genieten van authentieke zeeuwse lekkernijen en dranken in een mooi pakket. In zeeland is één ding heel bekend en bijna alles denkbaar wordt in deze vorm gemaakt. De zeeuwse knoop. Dit is echt een symbool van Zeeland en hun cultuur. Ga daarom naar Zeeuwse Zaligheden!

Waar komt de zeeuwse knoop vandaan

Vroeger droeg iedereen in Zeeland net zoals in Volendam klederdracht. Deze was wel anders dan de klederdracht in Volendam. Tegenwoordig 100 jaar laten zijn er nog steeds een aantal mensen die rondlopen in deze kleding en hier enorm van genieten. Bij deze kleding hoorde een speld deze speld wordt gedragen sinds de 18e eeuw en is dus echt een enorm belangrijk deel van de cultuur van Zeeland. Om deze reden hebben ze de vorm van deze knoop in alles terug laten brengen. Kaarsen, snoepgoed, koek, fietsbellen je kunt het zo gek niet verzinnen of ze hebben er een zeeuwse knoop versie van.

Zeeuwse hebbedingetjes

Naast alle dranken en snoepgoed die ze hebben hebben ze ook zeep en allerlei andere dingetje die je als cadeautje kunt geven aan iemand of natuurlijk zelf kunt gebruiken. Ze hebben echt van alles van stof tot aan badeendjes bedrukt met zeeuwse knopen. Als je van jouw reis naar Zeeland een souvenir wilt hebben of als je van Zeeland vandaan komt en je wil dit terug laten komen in je huis hebben ze naast het stof ook vlaggen en vlaggetjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *