Het verzenden van de producten die jij verkoopt is natuurlijk al lastig genoeg. Je moet een service zoeken om dit te laten doen Ook moet je ervoor zorgen dat de verpakking van jouw producten aan bepaalde eisen voldoen en je wilt natuurlijk niet dat je artikel kapot aankomt. Als je een product hebt die niet aan die eisen voldoet en misschien zwaarder of groter is moet je een andere oplossing vinden. Dan is zwaar transport de oplossing voor jou. Een bedrijf die zwaar transport verzorgt heeft speciale vrachtwagens die zijn ingericht op deze vorm van transport. Hier komen andere veiligheidsmaatregelen bij kijken. Deze zijn allemaal getroffen door de mensen van Meerman logistics.

Hoe gaan ze te werk

De mensen van Meerman Logistics werken veilig en snel om te zorgen dat jouw pakketje veilig en op tijd aankomt op bestemming. Zodra jouw order geplaatst wordt kijken de mensen van Meerman Logistics welke van de vier vrachtwagens het meest geschikt zijn voor het transport. Alle medewerkers weten alles wat ze moeten weten om deze levering tot een succes te leiden. Door de ervaring die ze hebben is dit ook geen enkel probleem. De chauffeurs staan erom bekend dat ze nauwkeurig te werk gaan. Zeker bij het inladen en vervoeren gaat veel focus en aandacht in zitten.

Dezelfde dag geleverd

Bij veel bedrijven is het niet mogelijk om de producten dezelfde dag nog van A naar B te krijgen. Bij Meerman Logistics is dit geen enkel probleem. Ze halen meteen de vracht op als de aanvraag binnenkomt en leveren deze zo snel mogelijk weer af bij de klant of plek waar dit heen moet. Doordat ze enorm flexibel zijn hoef je niet na te denken of ze het wel kunnen leveren op tijd. Dat is weer een zorg minder aan je hoofd als ondernemer. En dan denk je dit is zeker alleen mogelijk in Nederland, maar nee. Dit kan door heel de Benelux. En zelfs een aantal landen in Europa. De levering is één telefoontje verwijderd van zijn bestemming op dezelfde dag.

Duitsland

Als je veel verkeer hebt richting Duitsland of veel klanten hebt in dit buurland kun je ook terecht bij dit bedrijf. Dit kan ook de andere kant op. Als je vestiging in Duitsland zit, maar je veel klanten in Nederland hebt is dit ook allemaal mogelijk ook op de dag zelf. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *