Als je in het midden van het land op zoek bent naar een goed kapsel en strakke lijnen ben je bij deze barber Utrecht aan het juiste adres. Het team van deze kapsalon heeft veel ervaring in alle haarstijlen. Vanaf het punt dat je de kapsalon binnenkomt tot aan het moment dat je weer naar buiten stapt is de service enorm goed en doen ze al hun best om te zorgen dat iedere klant met een mooi en perfect kapsel naar buiten loopt. Al hun kappers zijn uitgekozen op kwaliteit en hebben allemaal een professionele status achter hun naam.

Meer dan alleen kapper

Naast dat ze kapper zijn is het ook zo dat ze een ervaren en professionele tattoo artist hebben. Dit is wel uniek in het vak. Zo onderscheiden ze zich van andere kappers. Je kunt dus ook in je favoriete kapperszaak ook een tatoeage laten zetten. Is deze tatoeage dan wel van hoge kwaliteit als je hem in een kapperszaak laat plaatsen? Jazeker. De professionele tattoo artist heeft veel ervaring in zijn vak en een aparte kamer waar je jouw mooi tatoeage kunt laten zetten.

Ook tijdens de knipbeurt goede service

Bij een kapper kun je vaak wel wat te drinken krijgen tijdens een knipbeurt. A star barbers tilt deze vorm van service naar een nieuw niveau. Je kan namelijk wat drinken en wat lekker krijgen bij jouw knipbeurt. Ook hebben ze een aantal extra’s die ze kunnen doen om je gezicht nog beter naar buiten te laten gaan. Zo hebben ze een masker die je kunt laten opdoen om je gezicht weer lekker zacht te maken. Ook kun je jouw haar lekker laten wassen en eventueel een figuurtje laten zetten in je haar. Hier hebben de kappers ook veel ervaring in en kunnen hele mooie kunstwerken op je hoofd zetten.

Beroemdheden die kiezen voor kwaliteit

Er zijn een aantal beroemdheden die kiezen voor deze keten als hun kapper. Dit zegt genoeg over de kwaliteit van de kapperszaak en de kwaliteit van de knipbeurt. John Terry is één van de vele beroemdheden die iedere keer weer kiest voor A Star Barbers. Nu deze keten ook in Nederland te vinden is zijn er zeker ook Nederlandse beroemdheden die gaan overstappen naar deze kapsalon. Als je meer wilt weten over deze kapperszaak en wat ze allemaal te bieden hebben kun je naar de website gaan en meer te weten komen over de zaak zelf en de geschiedenis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *