Kostuum heren is wat ik zoek

Het is zover en het wordt tijd dat je nu toch echt gaat zoeken naar het perfecte kostuum voor je bruiloft. Het lukt je maar niet het juiste pak te vinden en je hebt alles al geprobeerd. Je hebt regelmatig het internet afgezocht naar kostuum heren maar kan het gewoon niet vinden. Misschien moet je in plaats van op internet opzoeken langsgaan in de winkel. Wanneer je langskomt bij onze winkel in Amsterdam zullen we je graag helpen bij het vinden van het pak dat volledig bij je past. Wanneer je bij ons in de winkel komt kunnen we je alles vertellen en je informeren over de juiste stoffen en je helpen te kijken wat je mooi vind.

Pak op maat.

Wanneer je gaat zoeken naar een pak op maat of een kostuum heren op maat zal je merken dat dit uiteindelijk gewoon veel beter zit. Op het moment dat we bezig gaan met jou pak maken we een uniek ontwerp, en zorgen we ervoor dat het pak precies aansluit op jouw houding en postuur. Alle onderdelen en details die te pas komen aan het maken van een pak nemen wij super serieus, we zorgen ervoor dat ook alle kleine details zoals zakken en knopen en perfect uitzien. Daarnaast zorgen we ervoor dat het pak wordt zoals jij dat wilt en voldoet aan de eisen en wensen van jou.

 

Ons proces.

ben je op zoek naar een bijzonder kostuum heren? dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wanneer je bij ons komt kijken voor een pak garanderen we een perfecte pasvorm, we meten even welke maten je hebt en zoeken dan de perfecte stof. Daarna gaan we over naar de fitting, we doen wat kleine aanpassingen en zorgen er voor dat je pak na 3 werkdagen klaar is. Tenslotte gaan we over naar de afronding, hier kan je je pak komen ophalen en zou je eventueel met onze personal tailor nog kleine details kunnen toevoegen wanneer je dit leuk vind.

 

Een personal tailor.

Bij onze personal tailor kun je een kostuum heren net nog net even iets unieker maken dan dat die al is. Je kunt namelijk de laatste extra accessoires eraan toevoegen, bij het uitkiezen van deze extra accessoires krijg je natuurlijk wel hulp en advies. Ben je nou nieuwsgierig en benieuwd neem dan is een kijkje op onze website voor nog meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *