Schoonheid instituut Hermitage

Wie mooi wilt zijn moet pijn lijden. Dat is het eeuwenoude gezegde dat nog steeds veel gebruikt wordt, maar klopt dit nog wel? Bij Schoonheid instituut Hermitage niet. Zij hebben verschillende behandelingen die jouw mooi maken en ook nog eens ontspannend zijn. Vroeger was dit zeker niet het geval. Ze kenden geen verdoving bij de tandarts en mooie kleren zaten heel strak. Tegenwoordig is dat natuurlijk niet meer en is dit gezegde misschien wel een beetje vervallen. Er zijn bij dit schoonheid instituut verschillende behandelingen die gedaan kunnen worden om jou weer een babyzacht huidje te geven.

Microneedling

Microneedling is een behandeling waarbij je met kleine naaldjes de huid in de diepte te vernauwen zonder enige schade aan te richten aan de bovenliggende huid. Op deze manier wordt je huid lekker strak en kunnen dingen als Fijne lijntjes,Rimpels. Huidverslapping, Diverse pigmentatie problemen, Grove huidstructuur, vergrote poriën, Hypertrofische en hypotrofische littekens, Acne littekens, Brandwonden, Striae en striemen, Dubbele kin, Zonbeschadiging en Cellulitis allemaal verhelpen. Dit allemaal zonder pijn en lekker snel. Zo kun je dit gewoon op een normale dag doen en hoef je geen dag vrij te plannen om deze behandeling te ondergaan. 

Mesotherapie

Mesotherapie is een therapie waarbij er met kleine naalden verdunde stoffen in de middelste huidlaag worden gespoten. Hierdoor schilfert de verdikte bovenste hoornlaag,

versnelt het de celdeling, verbetert het de hydratatiegraad van de hoornlaag, ook pigmentvlekken worden minder zichtbaar, rimpels worden duidelijk minder zichtbaar, het verhoogt de collageen- en elastine productie en het stimuleert de energietoevoer van de huid. Ook dit allemaal zonder pijn. De behandeling duurt 4 weken waarbij je jouw huid niet mag blootstellen aan uv-licht en ook niet mag scrubben. Zo zorg je voor optimaal resultaat.

Cryotherapie

Deze manier van het behandelen wordt vooral gebruikt bij het weghalen van wratten en moedervlekken. De wrat of moedervlek wordt extreem koud gemaakt waardoor deze vanzelf afsterft zo zijn ze heel eenvoudig zonder pijn van jouw gezicht af te halen. Zo heb je binnen een aantal seconden geen last meer van vervelende wratten of in de weg zittende moedervlekken. 

Ben je geschikt voor een behandeling?

Voordat ze beginnen aan iedere behandeling gaan ze eerst kijken of je wel geschikt bent voor de behandeling. Dit doen ze door middel van een intake gesprek bij dit schoonheid instituut. Ze stellen vragen aan je om te weten te komen of je geschikt bent of niet. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *