Robuuste tafel Bergen op Zoom

Wij verkopen in principe nooit nieuwe robuuste tafels. Wij hebben altijd gebruikt wat voorhanden was en wij plaatsen onze tafels strategisch rond tafels die geen nut meer hebben. Daarom hebben wij zelfs niets om onze oude tafels door te vervangen. Echter, als je veel van je vrienden of familie hebt die je tafel kopen, dan zal de beschikbaarheid van onze producten voor de markt beperkt zijn. Dat is iets dat niemand wil, vooral als hij duurdere producten koopt dan onze producten. Een goed voordeel van het hebben van een band met een meubelzaak is dat zij u toelaten om het product terug te sturen in het geval u vindt dat het beschadigd is. Wij bieden geen levenslange garantie voor onze tafels. Maar we zijn er natuurlijk wel zeker van dat als onze tafel tijdens het transport beschadigd raakt (wat altijd het geval is tijdens het transport), we hem gewoon terugsturen naar de winkel, zonder vragen te stellen.

Onze producten zijn zeer betaalbaar in vergelijking met andere tafels. U kunt gebruik maken van de 100% gratis troef (natuurlijk wordt het recht in uw deur geleverd) die niet zal worden veroorzaakt door eventuele extra kosten. Overwegingen bij de beoordeling van de prijs van onze producten. Wij bieden altijd prijzen die concurrerend zijn, maar verkopen kwaliteit koopwaar. Onze tafels zijn bijvoorbeeld duurder dan de prijs van tafels die van staal of marmer zijn gemaakt.

Wij zijn een zeer professioneel bedrijf, ook al hebben wij slechts een paar maanden meubels verkocht, onze eerste verkoop eindigde op 150$ (in sommige gevallen was het nog lager, in dit geval wordt uw geld terugbetaald na de training, als het ergste gebeurt). Wij richten ons bedrijf niet op de verkoop van meubelstukken. Als u iets wilt, repareren wij het gratis.

Wij bieden ook gratis hulp aan bij de installatie indien onze producten niet meer geleverd worden met instructies. Als u bijvoorbeeld met uw tafel naar de trap wilt, heeft u een traplift of verborgen luchtlift nodig, daarom zijn onze producten niet verantwoordelijk voor schade die ontstaat tijdens het transport, dit valt onder de verantwoordelijkheid van de verkoper. Wij hebben een beperkte garantie op alle onderdelen voor al onze producten vermeld op onze website: zie onze website voor al onze garantie voorwaarden.

Al onze producten zijn gemaakt met Duitse technologie. Wij weven de beste kwaliteit snijden, Ancient ontwerp en kwaliteitsnormen, waardoor meer jaren van gebruik. Winkel nu voor een bureau!

Lees meer:
Tweedehands kunstof kozijnen
Robuuste tafel Middelburg

Previous post Elektrisch warm water
Next post Hoe het energieverbruik te verminderen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *