Duurzame architect

De laatste jaren zijn we zwaar getroffen door de economie. Als gevolg daarvan hebben veel bouwbedrijven het moeilijk met de verkoop van hun woningen. U kunt de huidige economische situatie aan hen wijten. Maar je hoeft geen architect te zijn om maximaal te kunnen profiteren van de natuur. Je kunt de huidige situaties in de maatschappij veranderen. Bijvoorbeeld, onze huizenmarkt heeft het net moeilijk gehad met de verkoop van huizen. Maar nu zijn de dingen aan het veranderen. Er zijn veel kansen voor huizenverkopers. Meer mensen willen huizen kopen in plaats van ze te verkopen. Waarom iets nieuws bouwen als je ook gewoon een huis kunt kopen? Nogmaals, niemand bouwt regelmatig een huis, dus u kunt er zeker van zijn dat er altijd wel een plekje voor uw huis op de markt is. Bovendien is langetermijninvestering steeds meer beschikbaar om woningen te financieren die wij verkopen.

Met de daling van de verkoopprijzen van woningen, begint de markt voor woningen te investeren in andere gebieden, zoals kantoren. Bouwers begonnen te denken aan deze grote kans in het inhuren van architecten om groene gebouwen te ontwerpen. Huizen zijn te koop, of je kunt ze gewoon kopen. Hoewel, ze verkopen de huizen niet voor goedkoop, in sommige gevallen verlaag je de kosten van het bouwen. Hoe meer u de kosten kunt verlagen, hoe meer geld u kunt besparen.

Hoe je dit kunt doen

Er zijn gewoon heel wat manieren om de prijzen te drukken, de kosten te drukken en anderzijds het energieverbruik te verminderen. Maar hier zijn enkele stappen die u kunt gebruiken:

Verlaag het energieverbruik en eis van uw leverancier dat hij de energiebesparende apparatuur aan u doorberekent, dan verlaagt u uw kosten met 20%. Maar dit is alleen mogelijk als u energiebesparende apparatuur koopt – koop hoogrendementsfilters, sproeiers, lampen, ventilatoren, enz.

Raadpleeg een groene aannemer voordat u met de werkzaamheden begint, zij weten meestal veel beter dan mensen hoe uw omgeving eruit ziet. Vraag hen wat voor u de beste energiebesparende apparatuur is.

Benader elke groene bouwer of verbouwer voor al uw vragen. De ene is een architect die gespecialiseerd is in groen bouwen, de andere verkoopt meestal elektriciteitsbesparende apparatuur, kroonluchterlampen. Zij zullen u graag hun “heads up” geven over wat er in de markt gebeurt.

Zorg ervoor dat u uw aannemer vertelt over eventuele andere groene bouwmaterialen die u wilt. Vertel ze dat ze de materiaalkosten hiervoor moeten verhogen, maar dat je eerder gefabriceerde panelen wilt gebruiken dan duur hout.

Help uw aannemer om uit te vinden waar u betere energiebesparende apparatuur kunt krijgen. Om dit te doen, moet u hem laten weten naar welke energie-efficiënte apparatuur u op zoek bent. Je kunt er online naar zoeken of het gewoon aan je duurzame architect vragen.

De groene bouwer zal u vragen om terug te komen in de toekomst en zij zullen u een offerte voor zowel geld als energiebesparing gebouw. Dit zal iets zijn dat je zeker kunt vertrouwen op en er zeker van zijn dat ze zullen geven u een realistisch cijfer.

Wanneer we het over groen bouwen hebben, hebben we het niet alleen over het ontwerp van het gebouw en nieuwe technologie-elementen. Het ontwerpen van efficiëntie moet deel uitmaken van uw dagelijkse planningsproces. Overleg uitvoerig met uw groene bouwer om meer te weten te komen over de efficiëntiemaatregelen die zij in het ontwerp en de bouwnormen zullen opnemen.

De groene bouwer en de milieuactivist zijn het hiermee eens. In feite hebben zowel de groene bouwer als de milieudeskundige een gemeenschappelijk doel. De groene bouwer legt zijn basis op efficiëntie en de groene woningontwerper legt zijn basis op het behoud van energie, het milieu en de natuurlijke hulpbronnen.

Je bent goed geïnvesteerd op dit punt, het is tijd om te beginnen aan de leverancierslijst.

Om een bepaalde energie-efficiënte en milieuvriendelijke leverancier te vinden, doet u het volgende:

1. Professionele Building Reviewers, absolutley professionele gebouw inspecteurs zijn lid van het Institute of Building Energie om de efficiëntie van een nieuwbouw energie-efficiënt huis te onderzoeken en gebieden van energieverspilling te identificeren. Dit artikel is geschreven door Buy waiting B luiers

2. Vraag waar uw leverancier zijn grondstoffen vandaan haalt.

3. Vraag waar hun energie-efficiënte apparatuur vandaan komt, komt het van de fabrikant of wordt het gedistribueerd door een plaatselijke installateur. Dit staat bekend als “gedistribueerde leverancier”.

4. Bel ten slotte de energieleverancier en vraag om een vergelijkende prijs van levering en distributie. Trek uw cijfers na.

Lees meer:
Architect Rotterdam

Previous post Hoe haalt u het meeste uit uw meubilair?
Next post De lokale

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *